Πολιτική επιστροφών

Αν συναλλάσσεστε ως καταναλωτής, μπορείτε να υπαναχωρήσετε από τη Σύμβαση εντός 30 ημερολογιακών ημερών. Η προθεσμία υπαναχώρησης λήγει μετά την παρέλευση 30 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που πραγματοποιείται η ηλεκτρονική παραγγελία του προϊόντος και επιβεβαιώνεται η αποστολή του. Για να πραγματοποιήσετε επιστροφή προϊόντων, θα πρέπει να γίνει δήλωση υπαναχώρησης εγγράφως είτε στην ταχυδρομική διεύθυνση της εταιρείας μας (Σαλεχ Μαρια ,Λεωφόρος Βραυρώνος 102,Αρτέμιδα,19016 ) είτε στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@dreams4you.gr, είτε με προσωπική σας παράδοση των επιστρεφόμενων προϊόντων στο φυσικό μας κατάστημα πριν τη λήξη της προθεσμίας υπαναχώρησης.

Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντος , θα σας επιστρέψουμε χωρίς καθυστέρηση και σε κάθε περίπτωση εντός 14 ημερών από την ημέρα που επεστράφη το προϊόν , όλες τις πληρωμές που έχουμε λάβει από εσάς. Η επιστροφή θα γίνει με την ίδια μέθοδο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε για την αρχική συναλλαγή.  Η επιστροφή του είδους γίνεται δεκτή, μόνον εφόσον προηγουμένως ο Πελάτης έχει εξοφλήσει κάθε ποσό που επιβαρύνθηκε η ΕΤΑΙΡΕΙΑ για την αποστολή του προϊόντος σε αυτόν και τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του. Με την επιφύλαξη των ανωτέρω, μπορούμε πάντως να παρακρατούμε την επιστροφή είτε μέχρι να λάβουμε όλα τα προϊόντα πίσω είτε μέχρι να λάβουμε αποδεικτικά στοιχεία ότι έχετε επιστρέψει τα προϊόντα, όποιο από τα δύο επισυμβεί πρώτο.

Δεν μπορείτε να υπαναχωρήσετε από τη Σύμβαση όταν το αντικείμενο αυτής είναι οποιοδήποτε από τα ακόλουθα προϊόντα:

  • Προϊόντα προσαρμοσμένα στις ανάγκες του πελάτη.
  • Σφραγισμένα προϊόντα, τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή για υγειονομικούς λόγους, και τα οποία ανοίχτηκαν μετά την παράδοση.

Το δικαίωμά σας να υπαναχωρήσετε από τη Σύμβαση ισχύει μόνο για τα προϊόντα που επιστρέφονται ακριβώς στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε. Κανένα ποσό δεν θα σας επιστραφεί εάν το προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί μετά το άνοιγμά του, εάν το προϊόν δεν είναι στην ίδια κατάσταση που παραδόθηκε ή εάν έχει υποστεί ζημιά. Επομένως, πρέπει να φροντίσετε για τη δέουσα επιμέλεια των προϊόντων όσο είναι στην κατοχή σας. Παρακαλούμε επιστρέψτε τα προϊόντα χρησιμοποιώντας ή συμπεριλαμβάνοντας την αρχική τους συσκευασία, τις οδηγίες και κάθε άλλο έγγραφο που τυχόν συνοδεύει τα προϊόντα. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να επιστρέψτε τα προϊόντα μαζί με την απόδειξη που παραλάβατε κατά την παράδοση του.

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@dreams4you.gr για ερωτήσεις σχετικά με επιστροφές χρημάτων και επιστροφές προϊόντων.